Tarieven webdesign | Prijs website | Kosten website laten maken

Richtprijs voor het maken van een nieuwe website

Vooraf is het onmogelijk om een vaste prijs te geven voor het maken van een website.
Waarom?
Heel simpel, er zijn te veel mogelijkheden die betrekking hebben op de prijs van een nieuwe website.
Afhankelijk van uw wensen kunnen wij snel een inschatting en offerte maken van de kosten van uw website.

Een website laten bouwen

Een website laten bouwen hoeft niet veel geld te kosten als u dit uitbesteedt aan 2B Media. Ons team bestaat uit specialisten, die zeer efficiënt werken. Websites bouwen wij vanaf een prijs van € 1.500,- voor MKB websites tot € 10.000,- voor zeer grote omvangrijke websites/webshops.
Binnen 1 week na het accorderen van de website-offerte sturen wij een eerste ontwerp van de website opzet. Hierin kunnen vanzelfsprekend nog wijzigingen doorgevoerd worden, waarna we het design omzetten naar een werkende test-website.
Ondanks de lage prijzen wordt er met een team van zeer ervaren professionals gewerkt aan uw website. De kwaliteit blijft dus altijd gewaarborgd.

U betaalt nooit meer dan de offerte prijs

Wij werken met een vaste prijs, zodat ondernemers altijd van tevoren weten wat de prijs voor het ontwerpen en bouwen van de website is.
Wij zien maar al te vaak dat ogenschijnlijk goedkopere concurrenten de klant een website leveren die niet af is. Voordat de website online gaat blijkt er dan bijvoorbeeld nog een extra module voor een contactformulier aangekocht te moeten worden, waardoor de klant uiteindelijk tot wel 40% duurder uit is dan hij vooraf had verwacht. Laat u niet misleiden door onwaarschijnlijk lage prijzen, waardoor u uiteindelijk duurder uit bent!