Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (Google)

Google wordt door meer dan 94% van alle mensen in Nederland gebruikt om informatie, producten en/of diensten te vinden. Daarom zal de meeste aandacht van de zoekmachine optimalisatie uitgaan naar het optimaliseren van uw website voor Google.
Bijna alle websites worden bezocht door zoekmachine spiders die de inhoud van websites doorlopen en de belangrijkste informatie verzamelen. Deze opgeslagen informatie wordt aan bezoekers van google.nl getoond als het zoekwoord overeenkomt met de inhoud van een website.
Google bepaald welke websites het belangrijkste zijn en deze staan vanzelfsprekend op de eerste pagina met zoekresultaten naar aanleiding van het gevraagde zoekwoord.

Het is daarom heel belangrijk om de spider van Google zo te sturen dat de belangrijkste informatie van uw website optimaal toegankelijk is, zodat Google deze informatie makkelijk kan opslaan en aan gebruikers van google.nl kan tonen.

Zoekmachine optimalisatie werkt ook voor uw website!

U start met zoekmachine optimalisatie indien u:
• Meer bezoekers wilt krijgen.
• Meer wilt verkopen of verhuren via uw website.
• Uw naamsbekendheid wil verhogen.

2B Media is gespecialiseerd in het optimaliseren van nieuwe of bestaande websites. Enkele voorbeelden van succesvolle projecten van 2B Media zoekmachine optimalisatie zijn te vinden in onze portfolio en op de referentie pagina kan u precies nalezen wat klanten van de werkwijze en het eindresultaat vinden. Door deze websites te optimaliseren voor zoekmachines zijn het aantal bezoekers tot wel 50% gestegen binnen een korte periode. Deze websites leveren door de gerichte zoekmachine optimalisatie van 2B Media op waarvoor ze uiteindelijk gemaakt zijn.

Waar de meeste bedrijven nog altijd slechts bezig zijn om alleen maar mooie websites te maken, gaat 2B Media 2 stappen verder, door middel van in-site en out-site optimalisatie.
Met een mooie website alleen bereikt u, uw online doelen niet.

Vragen over zoekmachine optimalisatie?

Stuur een e-mail naar info@2bmedia.nl of bel 06 43 99 26 99.