Out-site website optimalisatie

Out-site optimalisatie (Linkbuilding)

Naast gratis in-site optimalisatie biedt 2B Media Webdesign & Zoekmachine optimalisatie u ook de mogelijkheid om uw website door middel van out-site optimalisatie.
Wij zorgen ervoor dat uw website hoger in Google komt!

Hoe werkt out-site optimalisatie?

Aan de hand van uw producten of diensten wordt een analyse gemaakt van de mogelijkheden die er bij externe sites bestaat om een link naar uw website te laten plaatsen. Aan de hand van de uitkomst van deze analyse wordt bekeken hoeveel links op relevante externe websites er aangemeld kunnen worden. Door al deze externe links aan te vragen gedurende een minimale periode van 3 maanden wordt uw website steeds belangrijker voor Google. Hierdoor krijgt uw website een hogere positie in de zoekresultaten van Google. Out-site optimalisatie wordt linkbuilding genoemd.

Te snelle linkbuilding kan ervoor zorgen dat Google de linkbuilding ziet als spam. Wat vaak resulteert in een omgekeerd effect. Uw website zal een lagere positie in de zoekresultaten van Google krijgen toegewezen.
Vandaar dat dit optimalisatie proces minimaal 6 maanden zal duren, afhankelijk van de grote van uw website en uw producten en diensten.