Website optimalisatie (SEO)

Google website optimalisatie (SEO)

2B Media kijkt verder dan het maken van een mooie en werkende website. Uw toekomstige website mag niet alleen als digitale visitekaart of fullcolour brochure fungeren, uw site moet ook geld opleveren. Daarom zorgt 2B Media er ook voor dat uw website gevonden wordt in Google.

Hoog in Google

Hoog in Google met uw website? Dat kan! Google wordt door verreweg de meeste mensen in Nederland gebruikt. Daarom zal de meeste aandacht van de zoekmachine optimalisatie uitgaan naar het optimaliseren van uw website voor Google.
Internetgebruikers die op zoek zijn naar uw producten of diensten maken allemaal gebruik van Google om zich een beeld te vormen. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw doelgroep uw website vindt tijdens de zoektocht naar deze informatie.

Zoekmachine optimalisatie werkt ook voor uw website!

U start met zoekmachine optimalisatie indien u:
• Meer webbezoekers wilt krijgen.
• Meer wilt verkopen of verhuren via uw website.
• Uw naamsbekendheid wil verhogen.

2B Media is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie

2B Media heeft zich sinds 2008 gespecialiseerd in het optimaliseren van nieuwe of bestaande websites. Enkele voorbeelden van succesvolle projecten van 2B Media zoekmachine optimalisatie zijn te vinden in de portfolio van 2B Media en op de recensie pagina kan u precies nalezen wat klanten van de werkwijze en het resultaat vinden.
Door websites te optimaliseren voor Google zijn het aantal bezoekers tot wel 50% gestegen binnen een korte periode. Deze websites leveren door de gerichte zoekmachine optimalisatie van 2B Media op waarvoor ze uiteindelijk gemaakt zijn. Meer websitebezoekers en daardoor meer opdrachten.