Website optimalisatie (SEO)

Google website optimalisatie (SEO)

2B Media kijkt verder dan het maken van een mooie en werkende website. Uw toekomstige website mag niet alleen als digitale visitekaart of fullcolour brochure fungeren, uw site moet ook geld opleveren. Daarom zorgt 2B Media er ook voor dat uw website gevonden wordt via Google.
Dat is het grote verschil dat 2B Media uw bedrijf biedt.

Hoog in Google

Hoog in Google met uw website? Dat kan! Google wordt door meer dan 94% van alle mensen in Nederland gebruikt. Daarom zal de meeste aandacht van de zoekmachine optimalisatie uitgaan naar het optimaliseren van uw website voor Google.
Internetgebruikers die op zoek zijn naar uw producten of diensten maken steeds vaker gebruik van een zoekmachine om zich een beeld te vormen van hetgeen er voorhanden is. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw doelgroep uw website vindt tijdens de zoektocht naar deze informatie.

Zoekmachine optimalisatie

Bijna alle websites worden bezocht door zoekmachine spiders die de inhoud van websites doorlopen en de meest belangrijke informatie verzamelen. Deze opgeslagen informatie wordt aan bezoekers van google.nl getoond als het zoekwoord overeenkomt met de inhoud van een website.
Google bepaald welke websites het belangrijkste zijn en deze staan vanzelfsprekend op de eerste pagina met zoekresultaten naar aanleiding van het gevraagde zoekwoord.

Het is daarom heel belangrijk om de spider van Google zo te sturen dat de belangrijkste informatie in uw website optimaal toegankelijk is, zodat Google deze informatie kan opslaan en aan gebruikers van google.nl kan tonen.

Zoekmachine optimalisatie werkt ook voor uw website!

U start met zoekmachine optimalisatie indien u:
• Meer bezoekers wilt krijgen.
• Meer wilt verkopen of verhuren via uw website.
• Uw naamsbekendheid wil verhogen.

2B Media is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie

2B Media is gespecialiseerd in het optimaliseren van nieuwe of bestaande websites. Enkele voorbeelden van succesvolle projecten van 2B Media zoekmachine optimalisatie zijn te vinden in de portfolio van 2B Media en op de recensie pagina kan u precies nalezen wat klanten van de werkwijze en het eindresultaat denken. Door deze websites te optimaliseren voor zoekmachines zijn het aantal bezoekers tot wel 50% gestegen binnen een korte periode. Deze websites leveren door de gerichte zoekmachine optimalisatie van 2B Media op waarvoor ze uiteindelijk gemaakt zijn. Meer bezoekers bereiken en daardoor meer omzet.

Waar de meeste bedrijven nog altijd slechts bezig zijn om alleen maar mooie websites te maken, gaat 2B Media 2 stappen verder, door middel van in-site en out-site optimalisatie.
Met een mooie website alleen bereikt u, uw online doelen niet.

Vragen over zoekmachine optimalisatie?

Stuur een e-mail naar info@2bmedia.nl of bel 06 43 99 26 99.