Webdesign

Website of webshop laten maken

2B Media richt zich hoofdzakelijk op het vervaardigen, restylen en onderhouden van bestaande websites en nieuwe websites, webshops en content management systemen (CMS).
Het belangrijkste is dat de informatie die u als bedrijf of particulier via het internet wilt aanbieden, makkelijk door de bezoeker gevonden en gebruikt kan worden.
Dit betekend een duidelijke navigatie, begrijpelijke teksten, een overzichtelijke opbouw van de site en een korte laadtijd van iedere internetpagina. Door een duidelijk beeld te krijgen van de doelgroep die u wilt bereiken en het doel dat u met uw website voor ogen heeft weet 2B Media dit op een verfrissende en duidelijke manier te realiseren.

Enkele voorbeelden vindt u in onze portfolio op deze website.

Zoekmachine optimalisatie

Maar u wilt natuurlijk ook dat uw website gevonden wordt, want daar draait het uiteindelijk toch allemaal om. Uw producten en diensten moeten wel aan de man gebracht worden!
Door uw website te optimaliseren en voor zoekmachines optimaal toegankelijk te maken, garanderen wij u dat uw website binnen één maand makkelijker te vinden zal zijn, als wanneer u uw website niet geoptimaliseerd op het internet laten plaatsen door de meeste andere webdesign bedrijven.
Waar andere bedrijven afhaken na het maken van een mooie website, biedt 2B Media u de mogelijkheid om de investering van het laten maken van een nieuwe website, in korte tijd weer terug te verdienen, omdat ervoor gezorgd wordt dat uw website hoog in de zoekresultaten van Google naar voren komt.

Bovenaan bij Google

Wij kunnen u niet garanderen dat uw website op de eerste pagina van Google komt binnen korte tijd, omdat dit heel erg afhankelijk is van de concurrentie in de markt waarin u, uw producten verkoopt of verhuurd en/of uw diensten aanbied, maar bij 90% van de websites die wij gemaakt hebben lukte dit wel. Het is voor 75% mogelijk om Google goed aan te sturen, maar concurrerende bedrijven zitten ook niet stil.

Vanaf het moment dat bleek dat Google dé zoekmachine zou zijn die bijna iedereen zou gaan gebruiken hebben wij ons verdiept in de werking van Google. Na jarenlang studeren, proberen, testen en aanpassen hebben wij veel knowhow over hoe Google optimaal te sturen is naar uw website. En dagelijks ontdekken wij weer nieuwe mogelijkheden.

Vragen over webdesign?

Stuur een e-mail naar info@2bmedia.nl of bel 06 43 99 26 99.