Tarieven (domeinnaam en hosting)

Tarief domeinnaam registratie

Bij 2B Media heeft u de keuze uit alle domeinnaam extensies, tegen een zeer voordelig jaartarief; u betaalt géén eenmalige opstartkosten, maar enkel een bedrag per jaar.

De registratie van een .nl domeinnaam kost bij 2B Media € 15,- exclusief btw per jaar.

Wat is domeinnaam registratie

Domeinnaamregistratie is het vastleggen van een internet domeinnaam. Een domeinnaam is een aanduiding voor een internetadres. Technisch gezien verwijst een domeinnaam naar een stukje ruimte op een server bij een internetprovider (zoals 2B Media) waar de website is geplaatst. Een domeinnaam bestaat uit verschillende delen, ook wel extensies genoemd. Het laatste deel, bijvoorbeeld de ‘.nl’ voor Nederland, is in deze de belangrijkste extensie. Een domeinnaam kunt u helemaal zelf bepalen. Veel gekozen domeinen zijn www.uwnaam.nl en www.uwbedrijfsnaam.nl. De registratie van domeinnamen met de ‘.nl’ extensie wordt verzorgd door de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN). Alleen daar kunnen domeinnamen worden ingediend en na goedkeuring op naam van de aanvrager worden geregistreerd. 2B Media regelt dit allemaal voor u, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

De beste domeinnaam kiezen

Stel uzelf de volgende vragen:
– Heeft u een bedrijfsnaam? Zo ja, welke?
– Welke producten of diensten levert u?
– Hoe zou u zelf naar uw product op zoek gaan via Google?
– Schijf 5 tot 10 verschillende zoekwoorden op waarop u zou zoeken om uw product of dienst te vinden!

Stuur een e-mail met de antwoorden naar info@2bmedia.nl en wij zoeken uit welke top domeinnamen nog vrij zijn.
Wij sturen u een overzicht van de 5 best bruikbare domeinnamen.
U kiest er 1 uit en wij registreren deze domeinnaam voor u.
Simpeler kan niet!

Op dit moment zijn er al miljoenen .nl domeinnamen in gebruik! Wacht daarom niet langer met het vastleggen van uw domeinnaam, omdat de mogelijkheden en de keuze die u heeft iedere dag beperkter wordt.

Tarieven webhosting

Bij 2B Media, kan u tegen een zeer voordelig jaartarief uw eigen domeinnaam registreren. Nadat uw domeinnaam geregistreerd is zal u een hostingpakket moeten koppelen aan uw domeinnaam.
Hiermee zorgt u er uiteindelijk voor dat uw website online gezet kan worden op een externe server. De kosten hiervoor zijn sterk afhankelijk van het soort en de grote van de website of webshop die u heeft.
Hosting pakketten zijn al beschikbaar vanaf € 35,00 per jaar.

Vragen over tarieven voor het registeren van domeinnamen en webhosting?

Stuur een e-mail naar  info@2bmedia.nl of bel 06 43 99 26 99.