Tarieven zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Google wordt door meer dan 94% van alle mensen in Nederland gebruikt. Daarom zal de meeste aandacht van de zoekmachine optimalisatie uitgaan naar het optimaliseren van uw website voor Google.
Internetgebruikers die op zoek zijn naar uw producten of diensten maken meestal gebruik van een zoekmachine om zich online te oriënteren. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw doelgroep uw website vindt tijdens de zoektocht naar deze informatie.

Standaard in-site optimalisatie

Als service aan iedereen die een website laat maken door 2B Media wordt de in-site optimalisatie gratis doorgevoerd in de hele website.

Tarief out-site optimalisatie (linkbuilding)

Helaas is het op voorhand moeilijk te bepalen hoeveel linkbuilding uw website nodig zal hebben of welke prijs u zal moeten betalen. De prijzen voor linkbuilding variëren van bedrijf tot bedrijf en per website. Linkbuilding is geen éénmalige activiteit, want de beste resultaten worden behaald door continu linkbuilding toe te passen zodat u (online) concurrenten u niet inhalen. Onze prijzen voor linkbuilding zijn per maand en kunnen maandelijks stopgezet worden. 2B Media is zeer ervaren in het creëren van succesvolle linkbuilding campagnes, we weten precies wat er nodig is  om goed te scoren in Google.

Klik hier voor meer informatie over out-site optimalisatie.

Website check

Als u uw website wilt laten optimaliseren voor de meest gebruikte zoekmachine Google, bieden wij u een website check aan voor slechts € 50,-.
Klik hier voor meer informatie over de website check.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Vragen over zoekmachine optimalisatie?

Stuur een e-mail naar  info@2bmedia.nl of bel 06 43 99 26 99.