Tarief SEA - Google Adwords

Google Adwords adverteren voor elk budget

Ongeacht uw budget is het mogelijk om te adverteren via Google Adwords advertenties op google.nl.
Adverteren kan al vanaf € 1,- per dag.

Naast het advertentiebudget per dag betaalt u 2B Media, maandelijks een vast tarief voor het gebruik van de Adwords campagnes en om uw Google Adwords campagnes zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Het aantal campagne optimalisatie uren is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid producten en diensten en de daaraan verbonden zoekwoorden die u via de Google Adwords campagne wilt aanbieden.

Adwords campagnes blijven altijd eigendom en in beheer van 2B Media, zodat de kosten voor het aanmaken minimaal voor u zullen zijn. Op die manier maken wij Adwords adverteren toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. 

Tarief Google Adwords adverteren

Om Google Adwords te kunnen gebruiken heeft u een Google account nodig, die wij voor u aanmaken.

De tarieven voor Google Adwords adverteren zijn afhankelijk van het aantal zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden.

U betaalt zelf de kosten per klik direct aan Google.
De campagne die voor u wordt opgezet heeft een minimale looptijd van 3 maanden. Na deze periode wordt samen met u bekeken of u de campagne wilt verlengen of (tijdelijk) wilt stopzetten.

Werkwijze Google Adwords adverteren

In overleg met u wordt het doel van de campagne vastgesteld. Daarna kan de Google Adwords campagne ontwikkeld worden volgens de volgende stappen:
1. Aanmaak van de campagne en de pagina’s van uw website worden gekoppeld aan uw Google Adwords advertenties en de betreffende zoekwoorden waarop u gevonden wenst te worden.*
2. Het werkgebied / de regio waar u uw klanten wenst te bereiken wordt ingesteld. Dit kan per plaats gespecificeerd worden.
3. Bepalen van het Klik-budget. Hoeveel wilt u per maand investeren? Deze kosten kunt u zelf bepalen, hoe hoger uw budget is – hoe meer kliks u zult krijgen.**

* Het succes van een goede Google Adwords campagne valt of staat bij het gebruik van de juiste zoekwoorden. Aan de hand van de gestelde doelen, inbreng van u, analyse van de concurrentie en eigen onderzoek, worden de juiste keywords of zoekwoorden geselecteerd. Slechte en algemene zoekwoorden worden uitgesloten om echt alleen maar 100% geïnteresseerde potentiële klanten op uw Google Adwords campagne advertenties te laten klikken.

** Het bod op een zoekwoorden in combinatie met de relevantie bepaalt de positie van de advertentie. Wat het beste bod is heeft dus ook te maken met wat de concurrentie doet. Het bieden op verschillende zoekwoorden is een continu proces.

Vragen over Google Adwords adverteren of direct aanmelden?

Stuur een e-mail naar info@2bmedia.nl of bel 06 43 99 26 99.