Over 2B Media

Over 2B Media Webdesign & Zoekmachine optimalisatie

2B Media heeft een uitgebreide expertise op het gebied van webdesign, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.
Sinds de start van 2B Media in 2005 hebben alle bedrijven waar opdrachten voor gemaakt zijn een enorme digitale sprong gemaakt.

Websites ontwerpen en onderhouden

2B Media Webdesign & Zoekmachine optimalisatie richt zich op het ontwerpen, restylen en onderhouden van bestaande en nieuwe websites. Het belangrijkste doel van iedere opdracht is dat u direct merkt dat uw website voor u werkt, omdat relevante bezoekers uw website makkelijk en goed kunnen vinden. Dit kan alleen als uw diensten en producten goed vindbaar zijn via het internet en Google in het bijzonder.

Resultaat: Meer bezoekers, meer klanten en meer omzet!
Helaas moeten wij u wel waarschuwen dat uw vrije tijd een stuk minder wordt!
De keuze is aan u!

Zoekmachine optimalisatie

Google wordt door meer dan 94% van alle mensen in Nederland gebruikt om informatie, producten en/of diensten te vinden. Daarom zal de meeste aandacht van de zoekmachine optimalisatie uitgaan naar het optimaliseren van uw website voor Google.
Bijna alle websites worden bezocht door zoekmachine spiders die de inhoud van websites doorlopen en de belangrijkste informatie verzamelen. Deze opgeslagen informatie wordt aan bezoekers van google.nl getoond als het zoekwoord overeenkomt met de inhoud van een website.
Google bepaald welke websites het belangrijkste zijn en deze staan vanzelfsprekend op de eerste pagina met zoekresultaten naar aanleiding van het gevraagde zoekwoord.

Het is daarom heel belangrijk om Google zo te sturen dat de belangrijkste informatie van uw website optimaal toegankelijk is, zodat Google deze informatie makkelijk kan opslaan en aan gebruikers van google.nl kan tonen.
Waar de meeste internetbedrijven nog altijd bezig zijn om alleen maar mooie websites te maken, gaat 2B Media Webdesign & Zoekmachine optimalisatie, 2 stappen verder door het toepassen van in-site en out-site optimalisatie.

Met een mooie website alleen worden uw online doelen niet bereikt.

Vragen over 2B Media of de diensten die wij leveren?

Stuur een e-mail naar info@2bmedia.nl of bel 06 43 99 26 99.