WEBSITE OPTIMALISATIE (SEO)

ZORG DAT UW WEBSITE VIA GOOGLE GEVONDEN WORDT!

  Website optimalisatie van 2B Media  
     
 
        Website optimalisatie (SEO)        
   

Website optimalisatie

2B Media kijkt verder dan het maken van een mooie en werkende website. Uw toekomstige website mag niet alleen als digitale visitekaart of full colour brochure fungeren, uw site moet ook geld opleveren. Daarom zorgt 2B Media er ook voor dat uw website gevonden wordt via Google!
Dat is het grote verschil dat 2B Media uw bedrijf bied!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Google wordt door meer dan 94% van alle mensen in Nederland gebruikt. Daarom zal de meeste aandacht van de zoekmachine optimalisatie uitgaan naar het optimaliseren van uw website voor Google.
Internetgebruikers die op zoek zijn naar uw producten of diensten maken steeds vaker gebruik van een zoekmachine om zich een beeld te vormen van hetgeen er voorhanden is. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw doelgroep uw website vindt tijdens de zoektocht naar deze informatie.

Google bepaald!

Bijna alle websites worden bezocht door zoekmachine spiders die de inhoud van websites doorlopen en de meest belangrijke informatie verzamelen. Deze opgeslagen informatie wordt aan bezoekers van google.nl getoond als het zoekwoord overeenkomt met de inhoud van een website.
Google bepaald welke websites het belangrijkste zijn en deze staan vanzelfsprekend op de eerste pagina met zoekresultaten naar aanleiding van het gevraagde zoekwoord.

Het is daarom heel belangrijk om de spider van Google zo te sturen dat de belangrijkste informatie in uw website optimaal toegankelijk is, zodat Google deze informatie kan opslaan en aan gebruikers van google.nl kan tonen.

Zoekmachine optimalisatie werkt ook voor uw website!

U start met zoekmachine optimalisatie indien u:
• Meer bezoekers wilt krijgen.
• Meer wilt verkopen of verhuren via uw website.
• Uw naamsbekendheid wil verhogen.

2B Media is gespecialiseerd in het optimaliseren van nieuwe of bestaande websites. Enkele voorbeelden van succesvolle projecten van 2B Media zoekmachine optimalisatie zijn te vinden in de portfolio van 2B Media en op de referentie pagina kan u precies nalezen wat klanten van de werkwijze en het eindresultaat denken. Door deze websites te optimaliseren voor zoekmachines zijn het aantal bezoekers tot wel 50% gestegen binnen een korte periode. Deze websites leveren door de gerichte zoekmachine optimalisatie van 2B Media op waarvoor ze uiteindelijk gemaakt zijn.

Waar de meeste bedrijven nog altijd slechts bezig zijn om alleen maar mooie websites te maken, gaat 2B Media 2 stappen verder, door middel van in-site en out-site optimalisatie.
Met een mooie website alleen bereikt u, uw online doelen niet.

   

Website onvindbaar? Klik hier voor de oplossingen! Zoekmachine optimalisatie voor iedere website!

  Website check
Als u uw bestaande website wilt laten optimaliseren voor Google, zodat uw website beter scoort, kunt u voor slechts € 75,- een website check laten uitvoeren.
Meer...
 

  Contactgegevens
2B Media
Palamedesstraat 3
2612 XP Delft

06 43 99 26 99
info@2bmedia.nl

KvK nr.: 27276994
 
 
 
 
  2B Media - YouTube  2B Media - Twitter  2B Media - Facebook  2B Media - LinkedIN     Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden die website optimalisatie uw bedrijf kan bieden? Neem dan gerust contact met mij op.      
 
   

  Over 2B Media
Nieuws
Werkwijze
Service
Webdesign
Nieuwe website
Bestaande website
1 pagina website
Webshop / CMS
Mobiele website
Onderhoud
Tarieven
Website optimalisatie (SEO)
Zoekmachine optimalisatie
In-site optimalisatie
Out-site optimalisatie
Website check
Tarieven
Website promotie (SEA)
Google Adwords
Tarieven
Domeinnaam & Hosting
Domeinnaam aanvragen
Hosting pakketten
Tarieven
Portfolio
Referenties
Contact
Contactformulier
Links
 
  Copyright © 2B Media - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Cookie verklaring