WEBDESIGN

MEER BEZOEKERS! MEER OMZET! (MINDER VRIJE TIJD)

  2B Media Webdesign  
     
 
        Webdesign        
   

Webdesign

2B Media richt zich hoofdzakelijk op het vervaardigen, restylen en onderhouden van bestaande websites en nieuwe websites, webshops en content management systemen (CMS).
Het belangrijkste is dat de informatie die u als bedrijf of particulier via het internet wilt aanbieden, makkelijk door de bezoeker gevonden en gebruikt kan worden.
Dit betekend een duidelijke navigatie, begrijpelijke teksten, een overzichtelijke opbouw van de site en een korte laadtijd van iedere internetpagina. Door een duidelijk beeld te krijgen van de doelgroep die u wilt bereiken en het doel dat u met uw website voor ogen heeft weet 2B Media dit op een verfrissende en duidelijke manier te realiseren.

Enkele voorbeelden vindt u in de portfolio op deze website.

Zoekmachine optimalisatie

Maar dan wilt u natuurlijk ook dat uw website gevonden wordt, want daar draait het uiteindelijk toch allemaal om. Uw producten en diensten moeten wel aan de man gebracht worden!
Door uw website voor zoekmachines optimaal toegankelijk te maken, garanderen wij u daarom dat uw website binnen één maand makkelijker te vinden zal zijn, als wanneer u uw website niet geoptimaliseerd op het internet laten plaatsen door de meeste andere webdesign bedrijven.
Waar andere bedrijven afhaken na het maken van een mooie website, biedt 2B Media u de mogelijkheid om de investering van het laten maken van een nieuwe website, in korte tijd weer terug te verdienen, omdat ervoor gezorgd wordt dat uw website hoog in de zoekresultaten van Google naar voren komt.

Bovenaan bij Google

Ik kan u niet garanderen dat uw websitevermelding op de eerste pagina van Google komt binnen korte tijd, omdat dit heel erg afhankelijk is van de concurrentie in de markt waarin u, uw producten verkoopt of verhuurd en/of de diensten aanbied.
Er zijn bedrijven die u wel beloven dat zij een top 3 plaats in de zoekresultaten van Google kunnen garanderen, maar geen enkel bedrijf weet precies, waarom Google ervoor kiest welke sites bovenaan komen!

Het is voor 75% mogelijk om Google goed aan te sturen, maar ook ik heb geen controle over de budgetten van concurrerende bedrijven en websites en de tijd dat deze websites online actief zijn.
Vanaf het moment dat bleek dat Google dé zoekmachine zou zijn die bijna iedereen zou gaan gebruiken heb ik mij verdiept in de werking van Google. Na jaren lang studeren, proberen, testen en aanpassen heb ik nu veel knowhow over hoe ik Google optimaal kan sturen.

   

Website onvindbaar? Klik hier voor de oplossingen! Zoekmachine optimalisatie voor iedere website!

  Website check
Als u uw bestaande website wilt laten optimaliseren voor Google, zodat uw website beter scoort, kunt u voor slechts € 75,- een website check laten uitvoeren.
Meer...
 

  Contactgegevens
2B Media
Palamedesstraat 3
2612 XP Delft

06 43 99 26 99
info@2bmedia.nl

KvK nr.: 27276994
 
 
 
 
  2B Media - YouTube  2B Media - Twitter  2B Media - Facebook  2B Media - LinkedIN     Geinteresseerd?
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en ik help u graag verder!
     
 
   

  Over 2B Media
Nieuws
Werkwijze
Service
Webdesign
Nieuwe website
Bestaande website
1 pagina website
Webshop / CMS
Mobiele website
Onderhoud
Tarieven
Website optimalisatie (SEO)
Zoekmachine optimalisatie
In-site optimalisatie
Out-site optimalisatie
Website check
Tarieven
Website promotie (SEA)
Google Adwords
Tarieven
Domeinnaam & Hosting
Domeinnaam aanvragen
Hosting pakketten
Tarieven
Portfolio
Referenties
Contact
Contactformulier
Links
 
  Copyright © 2B Media - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Cookie verklaring