TARIEF DOMEINNAAM REGISTRATIE & HOSTING

REGISTREER NU UW EIGEN DOMEINNAAM

   
     
 
        Domeinnaam & Hosting Tarieven        
   

Tarief domeinnaam registratie

Bij 2B Media heeft u de keuze uit maar liefst tweeëntwintig verschillende domeinextensies, tegen een zeer voordelig jaartarief; u betaalt géén eenmalige opstartkosten, maar enkel een bedrag per jaar (of per twee jaar).

Land of Type Extensie(s) Aantal jaar Prijs per jaar
Nederland
België
Europa
Generiek
Internationaal
Persoonlijk
Niue
Duitsland
United Kingdom (U.K.)
Italië
United States (U.S.)
Frankrijk
Oostenrijk
India
Tuvalu
West Samoa
Cocos (Keeling) Eilanden
Polen
.nl
.be
.eu
.com .net .org
.info .biz
.name
.nu
.de
.co.uk org.uk
.it
.us
.fr
.at
.in
.tv
.ws
.cc
.pl
1
1
1
1
1
1
2
1
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
€ 15,00
€ 16,00
€ 20,00
€ 15,00
€ 16,00
€ 16,00
€ 30,00
€ 35,00
€ 15,00
€ 25,00
€ 15,00
€ 30,00
€ 30,00
€ 25,00
€ 35,00
€ 25,00
€ 45,00
€ 30,00

Exclusief 21% BTW

Hieronder wordt per land of type uitgelegd waarvoor de domeinnaamextensie bedoeld is, en door wie ze geregistreerd mag worden :

Nederland - .nl domeinextensie
De .nl domeinextensie is speciaal bedoeld voor bedrijven en particulieren, die gevestigd zijn in Nederland of anderszinds gelieerd zijn aan Nederland. De domeinnaam van uw keuze dient wel vrij te zijn van rechten van een derde partij.

België - .be domeinextensie
De .be domeinextensie is speciaal bedoeld voor bedrijven en particulieren, die gevestigd zijn in België of anderszinds gelieerd zijn aan België.

Europa - .eu domeinextensie
De volledig nieuwe .eu domeinextensie is speciaal bedoeld voor bedrijven en particulieren, die gevestigd zijn in Europa.

Generiek - .com .net .org domeinextensies
Nog uitermate populair is de .com (voor commerciële of persoonlijke doeleinden) domeinextensie, en in iets mindere mate de .net (voor Internet bedrijven) of .org (voor non-profit doeleinden) domeinextensies. Wilt u ook een buitenlands publiek bereiken, dan is een Generieke domeinextensie zeker aan te raden.

Internationaal - .info .biz domeinextensies
Door de grote populariteit van de Generieke domeinextensies, verdween de beschikbaarheid aan "normale" domeinnamen als sneeuw voor de zon; als alternatief zijn toen de Internationale domeinextensies - .info (voor informatieve doeleinden) en .biz (voor zakelijke doeleinden) - ontwikkeld. Wilt u ook een buitenlands publiek bereiken, dan is een Internationale domeinextensie zeker aan te raden.

Persoonlijk - .name domeinextensie
Heeft u een website voor persoonlijke doeleinden - of bent u van plan een soortgelijke website te maken - dan is de .name domeinextensie zeker een aanrader.

Niue - .nu domeinextensie
De .nu domeinextentie (vrij vertaald als "new") wordt aangeboden als aantrekkelijk alternatief voor een Generieke of Internationale domeinextentie, aangezien hiervan meer domeinnamen nog ongeregistreerd zijn.

Duitsland - .de domeinextensie
Als u zich hoofdzakelijk bezighoudt met de markt in Duitsland, kunt u het best een .de domeinextensie kiezen i.p.v. een andere. Voor de registratie van een .de domeinextensie dient u echter wel in Duitsland te wonen of daar een vestigingsadres te hebben.

United Kingdom (U.K.) - .co.uk .org.uk domeinextensies
Als u zich hoofdzakelijk bezighoudt met de markt in Engeland, kunt u het beste een .co.uk (voor commerciële doeleinden) of .org.uk (voor non-profit doeleinden) domeinextensie kiezen i.p.v. een andere.

Italië - .it domeinextensie
Indien u zich met name bezighoudt met de markt in Italië, kunt u het beste een domeinnaam kiezen met een .it domeinextensie i.p.v. een andere. Daarnaast is een domeinnaam met de extensie .it uitermate interessant voor iedereen die zich (beroepsmatig) bezighoudt met Informatie Technologie (IT).

United States - .us domeinextensie
De .us domeinextentie wordt aangeboden als aantrekkelijk alternatief voor een Generieke of Internationale domeinextentie, aangezien hiervan meer domeinnamen nog ongeregistreerd zijn.

Frankrijk - .fr domeinextensie
Als u zich hoofdzakelijk bezighoudt met de markt in Frankrijk, kunt u het beste voor de .fr domeinextensie kiezen i.p.v. een andere. Voor de registratie van een domeinnaam met de .fr domeinextensie geldt echter wel als verplichting, dat u beschikt over een Frans woon- of vestigingsadres. Heeft u dit niet, dan kan 2B Media de domeinnaam voor u registreren op de (bedrijfs)naam van één van onze partners in Frankrijk.

Oostenrijk - .at domeinextensie
Als u zich hoofdzakelijk bezighoudt met de markt in Oostenrijk, kunt u het beste een .at domeinextensie kiezen i.p.v. een andere. Daarnaast wordt de .at domeinextentie ook aangeboden als aantrekkelijk alternatief voor een Generieke of Internationale domeinextentie, aangezien hiervan meer domeinnamen nog ongeregistreerd zijn.

India - .in domeinextensie
De .in domeinextentie wordt aangeboden als aantrekkelijk alternatief voor een Generieke of Internationale domeinextentie, aangezien hiervan meer domeinnamen nog ongeregistreerd zijn.

Tuvalu - .tv domeinextensie
De .tv domeinextentie wordt aangeboden als aantrekkelijk alternatief voor een Generieke of Internationale domeinextentie, aangezien hiervan meer domeinnamen nog ongeregistreerd zijn. Daarnaast is een domeinnaam met de extensie .tv uitermate interessant voor iedereen die zich (beroepsmatig) bezighoudt met televisie (TV).

West Samoa - .ws domeinextensie
De .ws domeinextentie (tevens de afkorting voor "world site" of "web site") wordt aangeboden als aantrekkelijk alternatief voor een Generieke of Internationale domeinextentie, aangezien hiervan meer domeinnamen nog ongeregistreerd zijn.

Cocos (Keeling) eilanden - .cc domeinextensie
De .cc domeinextentie wordt aangeboden als aantrekkelijk alternatief voor een Generieke of Internationale domeinextentie, aangezien hiervan meer domeinnamen nog ongeregistreerd zijn.

Polen - .pl domeinextensie
Als u zich hoofdzakelijk bezighoudt met de markt in Polen, kunt u het beste een .pl domeinextensie kiezen i.p.v. een andere. Daarnaast is een domeinnaam met de extensie .pl uiteraard een aantrekkelijk alternatief voor een Generieke of Internationale domeinextentie, aangezien hiervan meer domeinnamen nog ongeregistreerd zijn.

Hosting

Bij 2B Media, kan u tegen een zeer voordelig jaartarief uw eigen domeinnaam registreren. Nadat uw domeinnaam geregistreerd is zal u een hostingpakket moeten koppelen aan uw domeinnaam.

Hiermee zorgt u er uiteindelijk voor dat uw website online gezet kan worden op een externe server. De kosten hiervoor zijn sterk afhankelijk van het soort en de grote van de website of webshop die u heeft.
Hosting pakketten zijn al beschikbaar vanaf € 35,00 per jaar.

   

Website onvindbaar? Klik hier voor de oplossingen! Zoekmachine optimalisatie voor iedere website!

  Website check
Als u uw bestaande website wilt laten optimaliseren voor Google, zodat uw website beter scoort, kunt u voor slechts € 75,- een website check laten uitvoeren.
Meer...
 

  Contactgegevens
2B Media
Palamedesstraat 3
2612 XP Delft

06 43 99 26 99
info@2bmedia.nl

KvK nr.: 27276994
 
 
 
 
  2B Media - YouTube  2B Media - Twitter  2B Media - Facebook  2B Media - LinkedIN     Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op.      
 
   

  Over 2B Media
Nieuws
Werkwijze
Service
Webdesign
Nieuwe website
Bestaande website
1 pagina website
Webshop / CMS
Mobiele website
Onderhoud
Tarieven
Website optimalisatie (SEO)
Zoekmachine optimalisatie
In-site optimalisatie
Out-site optimalisatie
Website check
Tarieven
Website promotie (SEA)
Google Adwords
Tarieven
Domeinnaam & Hosting
Domeinnaam aanvragen
Hosting pakketten
Tarieven
Portfolio
Referenties
Contact
Contactformulier
Links
 
  Copyright © 2B Media - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden- Cookie verklaring